Nytt design, bærbar mini-powerbank kommer snart

Innovasjon forandrer livet!

Med 3 måneders hardt arbeid, bringer IZNC en ny mini bærbar kraftbank for deg. Vi kalte liten kapsel på grunn av den spesielle designen og den er virkelig liten, utsøkt.

Størrelsen er 79 * 33,5 * 27 mm, bare 96 gram, super lett, du kan ta med overalt veldig enkelt.vi gjør en spesiellhåndtaksdesignpå toppen kan du til og med strenge med nøkkelringen, super praktisk.For materialene er det laget av PC+ABS, ikke bare hardt, men også anti-brann fordi det er brannsikkert materiale. Med andre ord har det ingen sikkerhetsrisiko.

For sin inngang, vil av denne type C kabel, 5 spenning og 2 ampere strøm, For sin utgang, type C og lyn er begge arbeid og med samme effekt 5 spenning og 2 ampere strøm.Det betyr at denne kraftbanken vår kan lade for iphone og android eller andre enheter som nettbrett hvis de har type c-port.

Kanskje du har lagt merke til at denne type C er kabler med to funksjoner, kan settes inn og ut. Denne designen vil gjøre lading mer praktisk og du trenger ikke forberede ekstra kabel for å lade strømbanken. Og vi designer spesielt type c-kabelen som et håndtak når den ikke bruk. Kanskje du vil ha spørsmål om hvorfor type C-kabelen kan være et håndtak, og bekymre deg for at den vil falle når naturlig hånd med nøkkelring. Men faktisk kan den være veldig sikker på grunn av spennedesignen her. Selv vi trekker hardt, det kan fortsatt ikke frigis.

Når du bruker denne strømbanken med mobiltelefon. for eksempel hvis for iPhone med lightning-porten, kan den fortsatt spille spill når den lader, og kan også sette inn nettbrettet for å se filmer eller en videosamtale.fordi det har denne designen en holdboks støtte mobiltelefonstativ på skrivebordet. veldig praktisk.Hvis du lader for Android-mobiltelefon med type C-kabel, er det også enkelt å ta mobiltelefonen inn og spille av telefonene dine.

Ved siden av legger vi også til pilotlampen, totalt 4. Når fire lys fungerer betyr strøm nesten hvis full. Mens 3 lys fungerer betyr rundt 75 %, 2 lys betyr rundt 50 %, 1 lys betyr rundt 25 %.

For fargen har dette designet hvit, svart, rosa, grønn farge som alternativer. For pakken designer vi en veldig prosesjonsboks for detaljhandel. Og vi støtter også tilpasset boks hvis du vil bygge ditt eget merke med denne modellen vår , nemlig OEM- eller ODM-tjeneste er tilgjengelig for denne modellen.

For kapasitet har vi tre grader som alternativer: 4300mAh, 4500mAh, 4800mAh (milliampere). De kan matche de forskjellige kravene fra kundene. For enhetsprisen med vår merkebokspakke vil 4300mAh være 4,6 usd, 4500mAh vil være 4,6 usd, vil 4800mAh være 4,9 usd.

Så langt har vi i utgangspunktet fullført testingen for ytelse og sikkerhet. Hvis du liker dette designet og har noen forslag, ta gjerne kontakt med oss, vi vil gjerne diskutere med deg om produktene våre.

Takk for at du så på. Innovasjon endrer livet er alltid kjerneideen vår. IZNC vil bringe flere produkter for å forfølge et bedre liv i fremtiden. Ønsker deg et enkelt og lykkelig liv.

Redaktør: Sven peng

Telefon/whatsapp/wechat:+ 86 13632850182

 

 


Innleggstid: Mar-08-2023